Ons

Its Creative de onafhankelijke conceptontwikkelaars voor bouw & vastgoed!

Creatieve en praktische denkers. Voor ontwikkeling en productie van dynamische video marketing- en communicatiecampagnes. Daarnaast biedt Its Creative een full service dienstverlening om communicatie te verbinden aan alle mogelijke mediadragers.
 
We bouwen voortdurend aan een nog groter netwerk van creatieve communicatiespecialisten. Bezoek onze LinkedIn Group maar eens.
 
Strategisch?
We laten ons vooral inspireren door uw marketing- en communicatiedoelstellingen en ambities. Desnoods helpen we met het definiëren van deze doelstellingen.
 
Creatief!
Ervaar het maar! Het team bruist van passie en creativiteit. We richten ons vooral op het tot stand brengen van een kwalitatieve verbinding tussen zender en ontvanger, vraag en aanbod, product en markt en vice versa. Met eigentijdse strategieën en middelen die de boodschap of campagne versterken.  Denk bijvoorbeeld aan teksten, video, animaties en de connectie met social media.
 
Iedereen is toch full service tegenwoordig?
Klopt! Its Creative levert compleet plug & play/klip en klaar diensten en producten. Vanaf het begin tot het eind! Ontzorging sur plus!
Onze kracht zit in de benadering, spontaan- “to the point” en relevant. U en het eindproduct zijn onze uitgangspunten.
 
Voldoende reden om nog vandaag contact te zoeken met ons!
Bel voor een vrijblijvende afspraak met ons gratis informatienummer: 084-4300051