Open Coffee voor Bouw & Vastgoed 

Welkom bij OPEN COFFEE BOUW.
KLIK HIER VOOR DE TRAILER OCB

Maaarrrrrrr Wil je alles weten over Open Coffee Bouw, klik dan hier!

Wij zijn het snelst groeiende netwerk van Nederland binnen de bouwindustrie. Nodig relevante relaties uit om ook lid te worden van deze LinkedIn groep en ontmoet hun en andere binnenkort op de Open Coffee in Waalwijk aan de A59.
Klik hier om gratis lid te worden van onze Linkedin groep"Laten we even ergens een kop koffie drinken, dan praten we even bij!"
 
Dit moet herkenbaar zijn voor diegene die onder het genot van een kop koffie 'even' kennis wil maken, 'even' wat zaken wil bespreken of gewoon even een uurtje wil bijpraten.
 
KOF•FIE de; m -s 1. de koffieplant 2. al dan niet geroosterde koffiebonen 3. gemalen poeder van gebrande koffiebonen 4. daaruit bereide drank: ~ zetten; dat is zuivere ~ een eerlijke zaak (uit: Van Dale)
 
Over de hele wereld ontstaan Open Coffee Clubs waar ondernemers, werknemers en geïnteresseerden een uurtje of anderhalf bij elkaar komen om kennis te maken, kennis te delen, ideeën te bepraten, alles onder het genot van...koffie.
 
Open Coffee: simpel gezegd...elke 6 weken op een vaste plaats op een vast tijdstip komen ondernemers en geïnteresseerden bij elkaar. Alleen jij, die ander en...koffie. Nodig ook je vrienden en relaties uit en kom langs!